Wednesday, October 13, 2010

(=_____=")


hahahaha.... i will story about my busy week ....OH MY....
so busy3....okey... haaa.....mggu ni aku tersagt la bz dengan test yg mcm nak gile n program hari mggu ni....
BUAT PENGETAHUAN SEMUA....SABTU NI ADE MAJLIS RAMAH MESRA BERSAMA MENTERI BESAR JOHOR DI DEWAN UNDANGAN NEGERI,KOTA ISKANDAR,NUSAJAYA....
TGK X AKU BOLD TU????BESA X??? CKUP BESA X???? HEHEHHE.....itu menunjukkan bahawa event itu sgt besa.....menarik.n mcm2 ag lah....
lg 1 buat kat nusajaya yg org ckp cantik tempat die tu..
lg 1 tempat nk mkn tu bkn calang2 org mkn kat ctu....
tp anak2 johor ni....xde semangat tol nak join dat event...
dala tiket free,mkn free,pergi pon berhantar...ish3....x ckup lg ke????
hehehe...xpe2....korang xnk xpe...rugi3....
sbb program ni di bawah ISKANDAR MALAYSIA...alaaa...yg kat danga tu centre die...hehehe...=) die yg support dat event..haa...rugi x g taw....
VANUE : KOTA ISKANDAR,NUSAJAYA
MASA : BAS BERGERAK DR KOLEJ JAM 4.30PTG,SILE JGN LEWAT
KOD PAKAIAN : FORMAL
PAKAIAN PROPER LA,JANJI NO JEANS.
ATUCARA : PTG ADE SEMINAR JOBS MALAYSIA,MLM ADE MKN MLM BERSAME MB
MASA PULANG : 10.30 MLM
LEH JALAN2 KAT CTU TAW....CANTEK TEMPAT DIE!!
heheh....okey...tgk la tiket free utk p mkn ngan MB nanti yek...
huu...dah tu nanti exco2 daerah sume dtg....hmmm...ade
pr
ess ag taw....sat g masuk paper plak...mak aih....tp bajet r muke aku yg masuk paper ka
n...hahhaha...
okey2....event yg aku join la kire..bangge la sket beb!!
wahahha....=D GELAK BESAR PLAK AKU...
YOO!! TIKET FREE!! MKN FREE!
atas sebab musabab yg logik leh di terima dek akal...aku kene mek gmba pasport kene pakai kot..huhu...last pic pasport mase mk p matrix tu..lame da x amek pix skema mema ni....aku pon nk tgk gak muke latest kan....asik2 tu jek.....
last2 p amek....kat tmn u jek....
hahhaha....da amek pix tu...org kedai tu da tacap2 pic aku tu...jg la santek begitu....mane ilang la jerawat2 aku tu..ish3....x bek taw tipu3...hhuhu....


sejak 2 menjak 3 menjak ni...aku geram tol ngan jerawat tu..mengade2 nak duk kat muke aku..xpe2...aku bg je die duk kat ctu...nanti kau hilang ye pimples.....huhuh...sedey plak...ye ah...market da rendah....camne nih
??? hehhe..pakwe xde..special ade la...
NI NGAN NANA!! =)
meh aku tunjuk muke sebenar ngan editting by no name....hua3....
x somel da....sob3.....xpela...bersyukur la ape yg dianugerahkan oleh PENCIPTA-KU....
ALHAMDULILLAH....=)
penatnye....
penat kepale sbb handle unit penyertaan...
die nak peserta 500 from utm...woo...ramai tu....
xpe....aku cube gak...wat yg terbaik....huhu..xpe2..kwn2 sedia dtg membantu...
thanks AJK!
tanpa kamu siapala saye..=) okey!!!
WASSALAM~

3 comments:

  1. suke tang ayat..
    pkwe xde..spesial ade.hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..xmo ckp...
    kite2 jer taw erk..ngeeeeeee

    ReplyDelete